Behandling av dina personuppgifter

Den nya Dataskyddsförordningen (vanligen benämnd GDPR), gäller från den 25 maj 2018. Syftet med den nya lagstiftningen är att se till att alla personers personuppgifter hanteras på ett riktigt sätt och att de inte används för något annat än de ändamål de samlats in för.   

Vi använder bara information om dig som behövs för att underlätta kontakt mellan dig och oss i samband med din vistelse här.

Normalt sett registrerar vi information om ditt namn och dina kontaktuppgifter såsom e-postadress, telefonnummer samt uppgifter om din vistelse, datum, hur många personer ni var i sällskapet, kostavvikelser i samband med beställning av frukostbox och liknande.

Några känsliga personuppgifter lagrar vi inte om du inte tydligt gett ditt medgivande till det och att de behövs för att underlätta din vistelse. Informationen används endast för att kunna tillhandahålla dig bästa service.

Vi använder inte informationen om dig för att skicka erbjudanden från oss.

Vi raderar informationen om dig när den inte längre behövs.  

Vi kommer att ge dig ytterligare information om vilken information vi har om dig och hur vi använder den, om du så önskar. Du har alltid rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar data som inte behövs.

För dessa ändamål når du oss lättast på vandrarhemmet@malmgarden.com eller telefon
0152-252 55.

Anne och Johan Bylund

 

  • 2019.01.06
    Bilder från gården - Pictures from Malmgården
    Malmgården i sommarskrud
  • 2019.01.06
    Malmgården Tour - följ med på en rundvisning